kärlek?

Varför finns kärlek? Och varför gör den så ont?

Det skrämmer mig med tanke på att jag blivit kär i en kompis som går samma skola som mig, jag tänker hela tiden på henne och får en varm känsla runt hjärtat och ler. Men samtidigt det skrämmer mig nå fruktansvärt för jag är rädd att bli sårad eller såra henne, tänk om jag berättar mina känslor men hon känner inte samma sak eller liknande.. Det skulle svida rejält för hon kan ju inte ogilla mig för att jag inte är mig själv för i skolan är jag verkligen mig själv, med henne också är jag mig själv och ja.. det är läskigt.. känns fel att vara kär i någon som går samma skola.. för ja.. det är så nära mig att det inte är sant.. med distansförhållanden kan man ju skylla på distansen iaf..

What you dont know, doesnt hurt you.

Varför finns det ordspråket egentligen? Det är ju det mest värdelösa ordspråk som finns.. visst att veta, att tänka, att känna är fruktansvärt smärtsamt men har man ingen smärta så ja.. då kan man inte riktigt leva heller, jag känner smärtan just nu och att tårarna bara vill riva i mig, det är ju inte mitt fel att jag har dåligt minne eller hur? Säg enda gång som egentligen är mitt fel och speciellt nu när jag har så mycket att tänka på! Att tänka på körkortet, på skolbetygen, på vänner och tjejen.. Det är inte lätt och det förväntar ni er att jag ska göra, jag är handikappad men det betyder inte att jag har mindre känslor eller är dummare än er jag kanske är smartare än er men har problemet att framföra det? Men jag tänker inte ens så egentligen tycker egentligen att det är bra att jag får skiten så andra slipper men ni borde faktiskt kunna lära er att man kränker inte folk bara för småsaker. Mitt liv blev inte lättare av att bli varm om hjärtat, sådär nästan kärleksvärme ni vet? Av att tänka på en vän när jag har tjej som ger samma effekt men samtidigt undrar jag, håller jag bara fast min flickvän för att jag är rädd att vara ensammen för jag vet att ensamhet vill jag aldrig uppleva igen efter min hårda bakgrund med mobbing, misshandel och ingen att vända sig till.. Jag visade min rädsla genom att bli arg och ingen såg.. ingen förstod hur jag mådde och ni tror att jag är mentalt handikappad men nej jag kan säga såhär.. det är ni som inte förstod som är det.. inte jag som förstår.

mitt hjärta är känsligt som gls och spricker lika lätt, ändå så dolt att ingen kan läsa mitt sätt, varför och därför krossas hjartat som glas, för att förevigt leva efter en sorgsen fras.

Tack för mig och tro mig.. kärlek är smärtsamt och ibland undrar jag.. om jag verkligen klarar av allt.

Varför?

Varför gör vi människor som vi gör?

Vi dömer folk som är aggressiva men varför är de aggressiva? De är inte aggressiva bara för att vara det, utan de flesta är rädda och då menar jag inte oroliga utan skräckslagna inombords och det omvandlas till ilska för att skydda sig själv. Vi borde sluta trakasera folk, sluta med all mobbing och misshandel för varför kränker vi folk ens när de redan är fruktansvärt rädda? Vi har absolut ingen anledning till att vara elaka för vill ni egentligen vara den mobbade, ensamma människan som är aggressiv av rädsla? Nej det kan jag inte precis tro på och ja.. Jag måste säga tack & förlåt till Minna som fick mig att tänka efter en hel del genom att jag ställde henne mot väggen o fick min teori bevisad att vem som helst blir aggressiv o motar bort folk om de ställs i ett hörn.

Alla reagerar på ett och samma sätt,de blir aggressiva tillslut för de är trötta, rädda och ensam. Efter ett tag vet man inte vart man ska ta vägen utan fortsätter att vara aggressiv mot folk för de vet inget annat men tittar man noga ser man nog hur sårade de faktiskt är.

Jag vet detta eftersom jag var en av de.. tro't eller ej men jag var en fruktansvärt aggressiv människa förr, med det man upplever så blir man det.. men får man ngn som säger "hej jag vet hur du har det.. och jag bryr mig om dig!" så kan man bli som jag är nu.. en stark och glad människa som absolut är sträng på rättvise delen.

Tack för mig! ^^

header?



Detta är då bilden jag fixade iaf som header I guess i PS xD lite failure trots att den var snygg :P

Jaja

Ja då har man en blogg då, inte för att jag förstår mycket om hur man fixar bloggars utseende och så men jag antar att jag överlever haha.

I tisdags gick jag iaf på min första körteori lektion och den var awesome :D
och torsdags körde jag stor travhäst som var väldigt värdefull och jag har träningsvärk haha xD

Over and out :D

RSS 2.0