Stress dödar

Varför stressar man egentligen? Stress gör att man kan missa en viktig detalj som bilbälte och dö i en olycka, eller förlora en vän. Stress gör att man får extrem ångest och bara vill ta självmord, det orsakar även mycke arbetslöshet. Det gör att man glömmer av saker och kan gå in i väggen..(Jag har gjort det två gånger) och jag tycker inte om det för dt har gjort att jag är alltid trött, irriterad och orkeslös.


Sen något som retar upp mig är alla idioter som glömmer bort att jag är också en person med känslor.. men visst sparka redan på någon som ligger, spotta på någon som redan lider. Mår ni bättre av det så visst fortsätt men det är ni som får ta smällen sen..

Även om jag har känslor så kan jag inte bli kär.. visst förtjust kan jag bli.. men inte kär.. aldrig mer.. Det är bokstavligt talat inte värt det, att längta efter någon att hålla om, att kyssa och kunna säga de tre orden.. är bara en fantasi som jag aldrig mer kommer uppleva.. Ni kan ju försöka charma mig.. men mitt hjärta är dött.

RSS 2.0